VPIS NA FUDŠ

Družbeni problemi in izzivi nikoli ne počivajo in jih nikoli ne zmanjka. Ne glede na to, ali boste delali v javni ali zasebni sferi, postali menedžer, organizator, analitik, uradnik, svetovalec ali poslovnež, vam študijski programi Fakultete za uporabne družbene študije nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno profesionalno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive.

Aktualnosti in dogodki

z naslovom:“Social Transformations: The Global and the Local”, bo potekala v Ljubljani v Hotelu Union med 21.-23.9.2017.
Konferenco so organizirali: Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici, Slovenski nacionalni komite za UNESCO program MOST in Junior Sociologists Network of the International Sociological Association (JSN of ISA)

Kljub želji po študiju na doktorski ravni je višina šolnine možna ovira pri uresničitvi te želje. Na Fakulteti za uporabne družbene študije tudi v študijskem letu 2017/18 ohranjamo študentovemu žepu prijaznejšo višino šolnino in ugodne plačilne pogoje za študij na doktorskem študijskem programu Sociologija.

na vrh

Želite več informacij o študijskih programih?

Image CAPTCHA