VPIS NA FUDŠ

Družbeni problemi in izzivi nikoli ne počivajo in jih nikoli ne zmanjka. Ne glede na to, ali boste delali v javni ali zasebni sferi, postali menedžer, organizator, analitik, uradnik, svetovalec ali poslovnež, vam študijski programi Fakultete za uporabne družbene študije nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno profesionalno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive.

Aktualnosti in dogodki

Obveščamo vas, da sta na spletni strani Fakultete za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) objavljena razpisa za Erasmus+ mobilnosti študentov v visokošolskem izobraževanju z namenom študija in prakse v študijskem letu 2017/2018 ter Erasmus+ mobilnosti študentov v visokošolskem izobraževanju z namenom študija in prakse v študijskem letu 2017/2018. Rok prijave je 7.7.2017.

Obveščamo vas, da se uspešno sodelovanje med Fakulteto za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) in Ameriško univerzo Bejrut (AUB), ki ga omogoča program KA1 Erasmus+ Učna mobilnost posameznikov: Projekti mobilnosti v visokošolskem izobraževanju med programskimi in partnerskimi državami (KA107), nadaljuje tudi v juniju.

na vrh

Želite več informacij o študijskih programih?

Image CAPTCHA