Prosta delovna mesta -> 11.6 - 15.6.2018

PROSTA DELOVNA MESTA

Karierni center FUDŠ ti vsak teden ponuja možnost, da izveš za najbolj aktualna prosta delovna mesta.

12. 6. 2018 – 15. 6. 2018:

MLADINSKI DELAVEC V MLADINSKEM SEKTORJU (M/Ž): Zavod MISSS Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije išče osebo za delo z otroki, maldostniki in mladimi od 6. do 29. leta, s poudarkom na populaciji ranljivih skupin ter širše pozanvanje delovanja nevladnih organizacij s področja mladinskega dela.

Lokacija dela: LJUBLJANA

Več:https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2338009

PROJEKTNO DELO IN ADMINISTRACIJA (M/Ž): Podjetje 2DOM, informacijsko podprte poslovne rešitve, d.o.o., v svoj kolektiv vabi vsestranbsko osebo za delo na področju projektov in administracije. Lokacija dela: LJUBLJANA.

Več: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2338342

SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC ZA MARKETING IN ODNOSE Z JAVNOSTMI (M/Ž): Podjetje Styria digital marketplaces, d.o.o. išče osebo, ki bo skrbela za strateški marketinški razvoj družbe ter skrbela za odnose z javnostmi. Lokacija dela: GORIŠKA REGIJA. Več: https://www.mojedelo.com/samostojni-strokovni-sodelavec-za-marketing-in-odnose-z-javnostmi/d-378505?returnUrl=%2Fprosta-delovna-mesta%2Fmarketing-pr%2Fgoriska

MLADI IN PROSTOVOLJCI (M/Ž) – PROSTOVOLJNO DELO: Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina vabi k sodelovanju ustvarjalce, malde, vse, ki želijo svoje znanje in veščine predstaviti v obliki aktivnosti, skozi delavnice, tečaje, dogodke in bi tako pomagali pri kreiranju dejavnostih in programih Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih Ajdovščina.

Lokacija dela: AJDOVŠČINA Več: http://mc-hisamladih.si/vsi_dogodki/2018051714491547/

Cikel delavnic: MARŠIRAJ DO ZAPOSLITVE!: 17.5. – 5. 7. 2018: S ciklom delavnic, ki znatno višajo tvoje možnosti za zaposlitev, na Zavodu Bob marširajo v mesec maj in junij. Pot do službe je včasih zoprno in dolgotrajno opravilo, vendar si lahko ob dobri podpori in z nekaj triki prihraniš dragocen čas in živce.

Ob četrtkih med 17. in 19. uro bodo na Zavodu Bob skupaj odpirali zaposlitvene teme in te podpirali na tvoji poti.

Vabljeni vsi mladi od 15. do 29. leta, ki niste v delovnem razmerju. Aktivnosti so brezplačne.

Lokacija: LJUBLJANA.

Prijaviš se lahko na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2vJi8VKru2fHLhv01QgsCwC-g_-bKAMRZ5OmUChH5_fh9Pg/viewform

Več informacij najdeš na: https://www.facebook.com/events/976642742516962/

Projekt KAŽIPOT do dostojnega dela: Aktiviramo. Povezujemo. Zaposlujemo.: Na Sindikatu Mladi plus so uspešno prijavili projekt KAŽIPOT do dostojnega dela, s katerim vzpostavljajo okolje, smernice in mehanizme, ki bodo mladim olajšali vstop na trg dela in pomagali krepiti pomen dostojnega dela ter socialnega dialoga. Projekt je namenjen iskalcem zaposlitve (mladim v starosti od 15 do 29 let), ki si želijo več znanja o konceptu dostojnega dela in več možnosti za aktivno udejstvovanje v družbi.

Lokacija: LJUBLJANA.

Te zanima? Za sodelovanje v projektu pa se lahko prijaviš na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXnQk5I7kkcsWMIWCJUp_RckFJgZKC9AZMZ_uxg3qMSBoOaw/viewform.